Dette er en af de mest populære og kendte forretter i
kinesiske restauranter i den vestlige verden. De er hurtige og nemme at
tilberede.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
4 skiver hvidt toastbrød
225 g kogte, pillede rejer
1 spsk sojasauce
2 fed hvidløg, pressede
1 spsk sesamolie
1 æg
25 g sesamfrø
olie, til friturestegning
sød chilisauce, tilbehør
* Tilberedning
1. Skær eventuelt skorpen af brødet og sæt det til side.
2. Kom rejer, sojasauce, hvidløg, sesamolie og æg i en
foodprocessor og blend det til en glat pasta.
3. Smør rejepastaen i et jævnt lag på de 4 skiver brød.
Drys sesamfrø over og pres frøene fast i pastaen med
hænderne.
Skær hver brødskive i 4 trekanter.
4. Varm olien i en stor wok eller stegepande og dybsteg
brødtrekanterne med sesamsiden opad i 4-5 min, eller til de er gyldne og
sprøde.
5. Tag dem op med en hulske og afdryp dem på køkkenrulle.
6. Server dem med en sød chilisauce som dip.
Næringsindhold:
Kalorier 237. Sukker 1 g. Proteiner 18 g. Fedt 12 g.
Kulhydrater 15 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
VARIANT
Tilsæt 2 hakkede forårsløg i trin 2 for at få mere smag og
sprødhed.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.