En lækker ret, der gør madlavning til en let overstået
fornøjelse. Mangler du lidt inspiration? Udforsk
Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 15 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
300 g rå rejer
250 g spaghetti
20 g smør
1 tsk fintrevet citronskal
2 spsk citronsaft
1 spsk friske hakkede purløg
3,1 dl piskefløde
salt og friskkværnet sort peber efter smag
* Tilberedning
1. Pil rejerne (lad halen sidde) og fjern tarmen.
Kog spaghettien i en stor gryde med kogende vand, til den er
mør.
2. Opvarm, mens pastaen koger, smørret i en stor stegepande.
Tilsæt rejerne og svits dem under jævnlig omrøring ved jævn
varme i 2 min.
Hæld citronskal, -saft og purløg i og rør det godt ind i
rejerne.
3. Skru ned for varmen. Hæld fløde i og rør i det i 1 min.
Krydr det efter smag.
4. Dryp pastaen af og portionsanret den i skåle.
Overhæld hver portion med sauce. Server det straks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Benløse
fugle med nyt fyld
Dessert: Frugt og
honningkage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.