Havets frugter i en traditionel italiensk ret. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 30 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
2 spsk olie
1 hakket løg
1 spsk frisk revet ingefær
375 g vilde ris-ris mix
½ tsk gurkemeje
1,6 dl hvidvin
6,2 dl hønsebouillon
1 stor rød peberfrugt, skåret i skiver
2 små squash, skåret i skiver
350 g fast hvid fiskefilet, skåret i skiver
250 g små, rå pillede rejer
200 g blæksprutteringe
* Tilberedning
1. Opvarm olien i en tykbundet gryde.
Tilsæt løg og ingefær og svits det under omrøring, indtil
det er blødt.
Tilsæt ris og gurkemeje.
Rør i det ved lav varme i 1 min, eller indtil risene er belagt
med olie.
2. Tilsæt vin og ½ af bouillonen.
Lad det småkage ved lav varme under jævnlig omrøring, indtil
det meste af væden er kogt ind.
Gentag det med halvdelen af bouillonen.
3. Tilsæt resten af bouillonen, peberfrugt og squash.
Kog det under omrøring, indtil ris og grønsager er møre, og
væden næsten er kogt.
Tilsæt om nødvendigt en smule mere bouillon og kog det
videre.
Rør fisk, rejer og blæksprutter i.
Rør i det ved lav varme i 3 min, eller indtil det er
gennemkogt.
Server det straks.
Prøv sammen med:
Forret: Krydrede
tærter
Dessert: Hindbærmarengssoufflé
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.