Her får du pasta i 5 spændende udgaver. De romerske
klassikere er enkle og alligevel utrolig smagfulde. Der er så mange skønne
måder at lave pasta på
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 30 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 liter blåmuslinger
1 fed hvidløg
1 løg
1 gul, orange eller
rød peberfrugt
2 store tomater
80 g soltørrede
tomater
2 spsk olie
1 nip mild, stødt
chili
1 laurbærblad
et par
basilikumblade
400 g tagliatelle
pasta
salt og peber
* Tilberedning
Skyl og rens
muslingerne omhyggeligt.
Pil hvidløg og løg,
og hak dem.
Skyl peberfrugten,
fjern frø og ribber, og skær den i tern.
Skyl tomaterne, og
hak dem groft.
Skær de soltørrede
tomater i 3-4 stykker.
Opvarm olien i en
wok. Brun løget 3 min for middel varme.
Tilsæt hvidløg, og
lynsteg 30 sekunder.
Tilsæt peberfrugten,
og lynsteg 3-4 min.
Tilsæt tomaterne.
Krydr med en smule
salt og peber, og drys med stødt chili.
Tilsæt laurbærblad.
Lynsteg for lav varme ca. 10 min.
Tilsæt soltørrede
tomater og dernæst muslinger.
Lynsteg 1 min, dæk
til, og giv det 5 min.
Vask, tør og klip
basilikummen.
Kog tagliatellen al
dente i rigeligt saltet, kogende vand.
Dryp pastaen af,
bland med saucen, og drys med basilikum.
Tagliatelle med
hjertemuslinger
Udskift blåmuslinger
med samme mængde hjertemuslinger
Tagliatelle med
muslinger og courgetter
Udskift peberfrugten
med 1 courgette i tern.
Tilsæt dem sammen
med soltørrede tomater,
så de forbliver
faste og sprøde.
Tagliatelle med
muslinger og gorgonzola
Udskift tomaterne
med 100 g gorgonzola.
Purløgspesto
Bland 1 lille bundt finthakket
purløg med 1 spsk olie.
Brug denne pesto til
sidst i stedet for basilikum.
Se alle de bedste
opskrifter med Muslinger Tagliatelle Pasta Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------