Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Tortillas med rejer
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter. (plus tid
til hævning og bagning)
# Ingredienser
8 spsk kikærtemel
8 spsk mel
31øg
250 g pillede rejer
2 spsk hakket persille
1 tsk havsalt
olie til bagning
* Tilberedning
1. I en skål røres melet sammen med 2½ dl koldt vand til en
tyktflydende pandekagedej uden klumper.
Løgene skrælles og skæres i små terninger.
2. Rejerne pilles og tarmene fjernes.
De hakkes fint.
Løg, rejer og den hakkede persille vendes i dejen.
3. Tilsæt salt til dejen og lad den hæve i mindst 3 timer.
Hvis dejen er blevet for tyk, røres lidt mere vand i.
4. Dæk bunden af en pande med et ca ½ cm tykt lag olie.
Kom lidt dej på panden med en spiseske.
5. Med spiseskeen smøres dejen ud så tyndt som muligt til
små pandekager.
Bag dem gyldne på begge sider og lad dem dryppe af på
køkkenrullepapir.
Server dem varme, skåret i små stykker.
Pr. portion ca 180 kcal/760 kj. 16 g protein, 4 g fedt, 19 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------