Tortellini findes
med mange forskellige slags fyld. Ostevarianterne er meget anvendelige i mange
retter, og de kan kombineres med både fisk og kød. Det smager saftsuseme
godt.
Tid: ca 25 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g tortellini med
ost
½ pk. wokgrønsager
(200-250 g)
500 g rejer med skal
DRESSING:
3 spsk olie
1 spsk
hvidvinseddike
1 spsk friskpresset
citronsaft
1 spsk hakket frisk oregano eller 1 tsk tørret
1 tsk paprika
¼ tsk groftmalet
sort peber
1 tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Kog tortellinien
efter pakkens anvisninger.
2. Optø wokgrønsagerne.
Pil rejerne.
3. Bland olie,
hvidvinseddike og citronsaft med krydderier og salt til en dressing.
4. Kom wokgrønsagerne
i pastagryden lige inden tortellinien er færdig.
Varm grønsagerne
igennem.
5. Lad pasta og grønsager
dryppe af. Hæld det op i en skål.
6. Vend rejerne i og
hæld dressingen over.
7. Server
tortellinien med reven ost drysset over, samt en blandet grøn salat.
Tips: Wokgrønsagerne kan erstattes med en anden type
blandede grønsager,
som du finder i frysedisken.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta Grønsager eller Rejer
INFO: Primavera betyder
forår.
Tortellini er ringformet pasta oprindeligt fra den
italienske region Emilia. Traditionelt er de fyldt med en blanding af kød,
Parmigiano Reggiano-ost, æg og muskatnød og serveres i kylling bouillon. I
oprindelsesområdet sælges de normalt friske eller hjemmelavede.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------