Aftenens
grønne ret er ovnbagte kartofler. Er du i bekneb for tid, kan du prikke de hele
kartofler med en kødnål og forbage dem i mikroovnen i 5 min. På den måde kan du
halvere ovntiden.
Arbejdstid:
20 min. Bage/stegetid: ca. 40 min Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
#
Ingredienser til Bagte kartofler med svampe og rucola:
500
g mellemstore kartofler
2
tsk olie
½
tsk rosmarin
300
g svampe, fx portobello og markchampignon
2
spsk smør
groft
salt
1
bakke rucola
Tilbehør:
syrnet
fløde 9% og evt. brød
*
Sådan
laver du Bagte kartofler med svampe og rucola:
Tænd
ovnen på 200 °C.
Skrub
kartoflerne rene og skær dem i halve.
Læg
dem på en bageplade med bagepapir, pensl dem med olie og drys med rosmarin.
Bag
kartoflerne møre i ovnen ca. 40 min.
Rens
svampene og skær dem i skiver.
Steg
dem på en varm pande med smør 5-8 min.
Drys
de bagte kartofler med salt og anret med de stegte svampe og syrnet fløde.
Drys
med rucolasalat og spis evt. brød til.
Her
finder du flere opskrifter på dejlige svampe.
Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Kilde: Hjemmets bedste MAD