Her får du let tilbehør i flere spændende udgaver. Fx Dampet
tofu og surimi, Dampet tofu med gulerodsstave, Tofu med ris eller Dampet tofu
med chili
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min. 2 personer
# Ingredienser
200 g tofu
½ agurk
2 fed hvidløg
2 spsk olie
* Tilberedning
Læg tofuen et par
min på en tallerken med køkkenrulle
for at fjerne væden.
Skræl og skær
agurken i stave på ca. 3 cm.
Pil og skær hvidløg
i skiver.
Bland med olie, og
sæt til side.
Damp tofuen 5 min.
Server straks med
agurkestave, dryppet med hvidløgsolie.
Dampet tofu og surimi
Udskift halvdelen af tofuen med surimi stave og
damp dem 2 min.
Servér varm eller kold.
Dampet tofu med gulerodsstave
Udskift agurken med 4 babygulerødder i stave.
Tofu med ris
Servér i glasskåle.
Læg 1 spsk kogt ris i bunden, læg en tern tofu ovenpå.
Læg agurkestave på toppen, og dryp mede en smule soja.
Dampet tofu med chili
Marinér agurken i olie og lidt citronsaft samt
et knsp knust rød chili.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------