Du skal bare ordne grønsagerne, lægge fisk og grønsager i
lag og pensle med olie. Resten klarer ovnen på 40 minutter.
Brug tiden på at hygge dig, mens aftensmaden passer sig selv
i ovnen. Her får du en opskrift på nem mad i fad, hvor du blot skal forberede
råvarerne.
4 personer.
# Ingredienser:
600 g hvid fisk
4 æg
2 dl sødmælk
4 dl piskefløde
1 tsk Maizena
2 tsk stærk karry
peber og salt
2 bagekartofler
3 små porrer
2 stængler bladselleri
1 spsk olie
50 g revet ost
Tilbehør:
en god grøn salat
brød – gerne groft
brød
* Sådan laver du fisk i fad:
Tænd ovnen på 200 °C.
Skær fisken i grove tern.
Pisk æg, mælk, fløde, maizena, karry og salt og peber sammen
i en skål.
Skær kartoflerne i meget tynde skiver, gerne på et
mandolinjern eller med en tyndskræller.
Fordel halvdelen i bunden af et smurt ovnfast fad.
Læg fisken ovenpå og fordel porrer og bladselleri imellem.
Hæld æggeblandingen over og fordel resten af kartoflerne
ovenpå i et jævnt lag.
Pensl toppen med olie og drys med ost, salt og peber.
Bag retten i ca. 35-40 min., til den er gylden og fast, og
kartoflerne er møre.
Server fiskefadet rygende varmt, gerne med lidt grønt og
brød til.