Lækker opskrift på fisk i fad med kartofler, tomat, løg. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller. Server retten med salat og flûte - en dejlig farverig ret.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 20 min. Bagetid: 35-45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
600-700 g fileter af
torsk eller kuller
500 g kartofler
salt, peber
1-2 dl fiskebouillon
af terning
2-3 spsk citronsaft
1 løg
1 bdt persille eller
citronmelisse
2 tomater
* Fremgangsmåde
1. Skræl
kartoflerne, skær dem i tynde skiver og tør dem.
Læg
kartoffelskiverne i bunden af et smurt, ovnfast fad, krydr med salt og peber.
Tør fiskefileterne
og læg dem ovenpå.
Krydr med salt og
peber.
2. Bland
fiskebouillon og citronsaft og hæld det i fadet.
Pil løget og hak det
groft.
Kom det hakkede løg
over fisken sammen med hakket persille og citronmelisse.
Skær tomaterne i skiver og læg dem øverst.
3. Dæk fadet med
folie og sæt fadet i ovnen ved 225 °C 35-45 min eller til kartofler og fisk er
møre.
Hvis retten steger tør, må der tilsættes lidt mere fiskebouillon.
Server retten med salat og flûte.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------