Den specielle smag
af fennikel er spændende og god til fisk, både i gryde og suppe. Her er
en virkelig lækker ret med fisk, der er god netop nu! Ret nemt og lækkert
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed ca 4 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
4 tomater
4-5 kartofler
1 fiskebouillonterning
3 dl vand
1 spsk fennikel
600 g filet af torsk
eller sandart
¼ tsk peber
1 tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Skyl tomaterne og
skær dem i store tern.
Skræl kartoflerne og
skær også dem i tern.
2. Bland tomat- og
kartoffeltern i en gryde.
Smuldr
fiskebouillon-terningen over og hæld vandet på.
Krydr blandingen med
fennikel.
3.Lad det koge ca 8
min.
4.Hvis du bruger
frossen fisk skal den tøes så meget,
at den kan skæres i
store tern.
Frisk fisk skæres i
tern.
5. Læg fisken i
gryden. Drys med salt og peber.
6. Lad det koge 5-6
min til fisken er hvid og ikke mere gennemsigtig.
Server med brød.
Tips: I stedet for torskefileter kan du bruge
rødspættefileter,
som du ruller sammen
og lader koge i gryden 5-6 min.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk eller med
Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------