Torsken, som er en
mager fisk, blandes her med den lidt federe laks. Det giver god smag. Og sundt
er det, med en god fedtsammensætning. Det smager bare godt.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
400 g torskefilet
400 g laksefilet
uden skind
1 lille blomkålshoved
1-2 gulerødder
1 lille porre
200 g sukkerærter
3 dl fiskebouillon
(vand + terning)
½ tsk kardemommekerner
1 tsk koriander
¼ tsk cayennepeber måske
lidt mindre
¼ tsk peber
1 tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Skær
fiskefileterne i store tern.
2. Skyl blomkålen og
del den i buketter.
Skræl og skiv
gulerødderne.
Skyl porren og skær
den i 1 cm tykke skiver.
Nip sukkerærterne.
3. Læg grønsagerne
lagvis i en sauterpande.
4. Hæld
fiskebouillonen på og lad grønsagerne koge ca 5 min.
5. Vend forsigtigt
fiskestykkerne ned blandt grønsagerne i gryden.
Tilsæt kardemomme,
koriander, cayennepeber, peber og salt.
6. Kog fisken 5-10
minutter eller til den er hvid og uigennemsigtig.
7. Server
fiskegryden med båndspaghetti og gerne en blandet salat.
Tips: Fiskefileterne kan også skæres i lange,
smalle, skrå skiver.
Læg dem ovenpå grønsagerne,
krydr og kog som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------