Her får du igen en god opskrift på en nem, lækker og hurtig
vegetarisk gryderet. Prøv denne velsmagende grønsagsgryde med gulerod,
kartofler, blomkål og ærter og ja lidt stegeflæsk.
til 4 personer
# Ingredienser
¾ kg stegeflæsk
½ kg nye kartofler
1 bdt. gulerødder
125 g bønner
1 blomkålshoved
125 g ærter
¼ l vand
salt og peber
persille
* Tilberedning
1. Kødet skæres i
terninger, som svitses i en gryde, men ikke brunes.
2. Kartofler og gulerødder
skæres i skiver og kommes i gryden, og
vand og krydderier
tilsættes.
3. Det hele koges
under låg i ¾ time, hvorefter der tilsættes bønner,
blomkålsbuketter og
ærter, som koger med de sidste 15 min.
4. Drys med hakket
persille og server retten i gryden.
Tips:
Persille er meget
anvendelig, både fordi den har en fin smag, og
fordi persille er
rig på A-vitamin og jern. Derfor bør den indgå i
den daglige
madlavning og ikke nøjes med at være til pynt på fadet.
- Blot må man huske,
at frisk persille skal serveres til maden og
ikke på maden.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se
også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.