Som en forfriskende kold suppe er gazpacho velkendt, men i kvark bliver agurker, peberfrugter,
tomater og hvidløg til en åbenbaring
Til 2 portioner 💖
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
500 g mager kvark
4-5 spsk mælk
salt og peber
300 g salatagurk
300 g tomater
1 gul peberfrugt
1 fed hvidløg
1 forårsløg
* Tilberedning
1. 500 g kvark røres glat med 4-5 spsk mælk.
Det krydres med salt
og peber.
300 g salatagurk skrælles,
udkernes og skæres i små terninger.
300 g tomater udkernes
og hakkes.
1 gul peberfrugt gøres
i stand og skæres i terninger.
2. 1 fed hvidløg hakkes fint og vendes i kvarken
sammen med grønsagsterningerne.
1 forårsløg gøres i stand,
skæres i smalle ringe og drysses over kvarken.
Energi pr. portion: 18
g protein. 2 g fedt, 20 g kulhydrater = 262 kcal (1100 kJ).
INFO: Gazpacho er en kold suppe fremstillet af findelte rå
grønsager. Opskriften stammer fra Andalusien. Suppen er baseret på bouillon,
tørret brød, hvidløg, olie, salt og eddike. De fleste opskrifter
indeholder tomat. Rød gazpacho laves af tomater, peberfrugt, agurk, løg og
eventuelt flere grønsager.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.