Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Kuverter: 6
# Ingredienser
750 g gulerødder (8 mellemstore)
2 spsk sherry
2,5 dl hønsebouillon
40 g smør
1 spsk honning
hvid peber efter smag
* Tilberedning
1. Skræl gulerødderne og skær dem i diagonale skiver.
Hæld dem i en kasserolle med sherry og hønsebouillon.
Bland ingredienserne godt sammen.
2. Lad det småkoge under låg ved lav varme i 8 min, eller
indtil gulerødderne er møre.
Dryp dem godt af. Tilsæt smør, honning og peber.
Bland ingredienserne godt. Server det straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.