Und dig selv lidt overdådig sydlandsk aroma - også i december har vi masser af farverige og
velsmagende grønsager - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 40 min.
# Ingredienser
200 g salatløg
100 g gulerødder
100 g bladselleri
200 g courgetter
4 spsk olie
salt og peber.
400 g dåsetomater
med saft
½-1 tsk Herbes de
Provence krydderi blanding
* Tilberedning
1. 200 g salatløg skæres i kvarte på langs og
skæres derpå i ½ cm tykke skiver på tværs.
100 g gulerødder
skrælles og skæres i tynde skiver.
100 g bladselleri
gøres i stand og skæres i 2 cm store stykker.
200 g courgetter
halveres på langs og skæres i 1 cm store stykker.
2. 4 spsk olie varmes op på en pande, og løg og
gulerødder steges let ved middel varme i 3 min. Bladselleri og courgetter
tilsættes og steges med i yderligere 3 min.
Der krydres med salt
og peber.
3. 400 g dåsetomater med saft og ½-1 tsk Herbes
de Provence tilsættes.
Det bringes i kog og
koger 3 min ved svag varme.
Serveres straks.
Energi pr. portion:
5 g protein, 21 g fedt, 12 g kulhydrater = 256 kcal (1073 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.