Forret Tilbehør. Arbejdstid: 30 minutter. Let at lave. Mellem
pris.
# Ingredienser til Aspargessalat,
kold:
ca.
friske, hvide asparges eller tilsvarende nettomængde fra dåse
fine, grønne ærter
4 hårdkogte æg
1
salathoved
Dressing:
mayonnaise
3-4 spsk cremefraiche
lidt citronsaft
5 spsk friskhakket dild
salt og peber
Tilbehør: flutes
* Sådan laves Aspargessalat,
kold:
1. Skræl aspargesene tyndt fra hoved mod fod og bryd den
træede ende af.
Skær aspargesene i lange snitter og gem hovederne.
Kog snitterne 6-7 minutter i letsaltet vand.
Kog hovederne med de sidste 1-2 minutter.
Lad dem blive kolde på rist eller klæde.
Asparges på dåse skal bare dryppe af.
2. Giv ærterne et opkog og spul dem i koldt vand. Lad dem
dryppe af.
3. Skær salaten i strimler og skær æggene i skiver.
4. Fordel den strimlede salat i et passende, halvdybt fad
eller på portions-asietter.
Anbring æggene let taglagt i fadet, eller et på hver sin
asiet.
5. Bland mayonnaise og cremefraiche til dressingen og smag
til med citronsaft, salt og peber.
Rør masser af dild i, men gem lidt til pynt.
6. Fordel dressingen over æggene på salaten, pynt med
aspargessnitter, grønne ærter og friskhakket dild.
Server flutes til.
Tips: Grønne asparges er lige så gode her. De skal
ikke skrælles og kogetiden skal næsten halveres. Se om Asparges.
Se flere opskrifter
med Asparges
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------