Det sunde mini kålhoved kan blive en fremragende ret, hvis du behandler den på en helt ny facon.
For kål er ikke for alle, men rosenkål synes mange er
ekstrem kedelig, bittert og uinteressant.
Her er den gode opskrift som store og små vil elske
# Ingredienser:
1 pose rosenkål
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk god olie
1 drys salt og peber
saften fra en frisk citron
parmesan, revet til drys
* Tilberedning
Sådan laver du de gode rosenkål:
Forvarm ovnen til 200 °C.
Skær rosenkålene midt over, og bland de grønne smagsbomber
med hvidløg, halvdelen af citronsaften, olie og salt og peber.
Læg de halverede kål på en bageplade i ovnen og giv dem
25-30 minutter, hvor du vender dem efter et kvarter.
Når de er blevet godt gyldne i kanterne, så tager du dem ud
af ovnen og hælder en sjat citronsaft og en håndfuld friskrevet parmesanost
over og så er der serveret.
Det kan være at dette kan genfinde kærligheden til den
forhadte kåltype.