Syltning Tilbehør. Arbejdstid: 45 min. Saltning: 1 døgn Skal trække: mindst 2 døgn. Middelsvær at lave. Mellem pris.
# Ingredienser til Courgetter,
syltede:
8 mellemstore courgetter (ca. 2 kg)
Saltlage:
2 l vand
200 g salt
Eddikelage:
1½ l lagereddike
400 g sukker (knap 5 dl)
1 stk frisk ingefær
1 spsk hele gule sennepsfrø
5 dildskærme
2 hele chilipebre
2 fed hvidløg konserveringsvæske
Sylteglas
*
Sådan laves Courgetter,
syltede:
1. Vask og tør courgetterne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Saltlage:
2. Opløs saltet i et par dl af det lunede vand og bland det
med det resterende vand.
Lad lagen blive helt kold.
Læg courgetteskiverne i en stor skål. Hæld saltlagen over.
Dæk fadet til og stil det køligt i 1 døgn.
3. Vask og skold sylteglas.
Hæld saltlagen fra courgetterne og kasser den.
Læg courgette skiverne i de rene sylteglas.
Eddikelage:
4. Kom eddike og sukker i en gryde og lad det koge op.
5. Skræl ingefæren og skær den i mindre stykker.
Kom den i den kogende eddikelage sammen med sennepskorn,
dildskærme, chilipebre og de hele pillede fed hvidløg.
6. Lad lagen koge et par min.
Tag den af varmen og tilsæt konserveringsvæske efter
anvisningen på emballagen.
Hæld den varme lage over courgetterne. Luk straks glassene.
Tips: Courgetterne skal trække 2-3 døgn, før der
spises af dem.
Opbevar syltede courgetter et mørkt og køligt sted.
Holdbarhed: 3-4 måneder.
Se de bedste opskrifter med Courgetter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------