Couscous er
groftmalede korn af durumhvede, det anvendes meget i det nordafrikanske køkken.
Men nu er det også nået det skandinaviske: køkken, og det kan erstatte både
pasta, ris og kartofler.
Ret nemt og lækkert
Tid: ca 15 min. 4
pers.
# Ingredienser
2½ dl vand
1 spsk olie
1 tsk salt
250 g couscous
1-2 tsk frisk reven
ingefær
1 tsk stødt koriander
½ tsk groft stødt
kardemomme
2 tomater
1-2 dl yoghurt
naturel
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Tilbered couscous
efter pakkens anvisninger.
2. Krydr med frisk
ingefær, koriander og kardemomme.
3. Skyl og skær de
to tomater i tern med en skarp kniv.
4. Rør tomater og
yoghurt i couscous'en. Smag til med salt og peber.
5. Server couscous
som tilbehør til grillet eller stegt kød, fisk eller kylling.
Tips: Hvis der bliver couscous tilovers, kan det
blive basis i en god frokostret.
Bland det med tern
af peberfrugt og grønne ærter.
Server det på et
leje af salat som en risotto.
Se alle de bedste
opskrifter med Couscous
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------