Hvad kartoflerne er for os, det er couscoussen for araberne.
Hvedegrynene smager godt både til saltede og søde retter: Her med dadler og
mandler
Til 2 personer. 💋 Er du alene så halvér
ingredienserne. Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
50 g dadler
3 spsk mandler
¼ tsk kanel
150 g couscous
2 tsk olie
1 spsk smør
6 spsk appelsinsaft
salt, peber og stødt spidskommen
1 spsk smørflager
* Tilberedning
1. Dadler skæres i strimler, mandler hakkes groft. '
Kanel koges op med 1½ dl vand.
Couscous og olie tilsættes og står og trækker i 4 min under
låg på den slukkede plade.
Mandelkerner og dadler ristes i 1 spsk smør.
2. Appelsinsaft tilsættes.
Der krydres med salt, peber og stødt spidskommen.
Vend det hele i couscoussen sammen med 1 spsk smørflager, og
bland ingredienserne ved at løfte op i couscoussen med to gafler.
Energi: 589 kcal/2465 kJ: pr. portion: 11 g protein, 28 g
fedt, 72 g kulhydrater
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.