Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Afkølingstid: 30 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. (4 personer)
# Ingredienser til Estragonsmør:
3-4 stilke frisk estragon
125 g smør
1 spsk citronsaft
eller estragoneddike
*
Sådan laves Estragonsmør:
1. Skyl, tør og hak
estragonbladene fint.
2. Mos smørret med
en gaffel og bland det med estragonen.
Smag til med
citronsaft eller estragoneddike.
3. Form smørret til
en pølse og pak det ind i folie og læg det koldt, til det skal bruges.
Tips: Skær det i tykke skiver og server det på en
kold asiet eller læg en skive direkte på fisk, fjerkræ eller kødskive. Det
afhænger af estragonkvistenes størrelse, hvor mange der skal bruges, og de kan
variere meget. Er kvisten ung og fin, kan man hakke både blade og stilk.
Smørret skal være ensartet lysegrønt.
Kan fryses.
Holdbarhed: 3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Estragon
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------