Her får du farfalle pasta i 5 spændende udgaver. Farfalle betyder
”sommerfugl” på italiensk, og pastaen har en smuk form, som ligner en
sommerfuglevinge
Farfalle kan dateres tilbage til 1500-tallet, stammer fra Lombardiet
og Emilia-Romagna i Norditalien.
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 30 min. 4 personer.
# Ingredienser
"Auberginekaviar":
4 auberginer
2 fed hvidløg
4 spsk olie
saft af 1 citron
1 tsk rød frugtfarve
salt
Pasta:
500 g farfalle pasta
10 salvieblade
salt og peber
* Tilberedning
Skyl auberginerne.
Grill auberginerne
over åben ild eller i ovnen.
Vend dem
regelmæssigt, til skindet er sort og det indvendige meget blødt.
Flå dem, og lad dem
dryppe af 30 min.
Findel
auberginekødet med en gaffel eller i en foodprocessor.
Pil og hak
hvidløget, og rør det i auberginemassen. Sæt til side.
Rør olie, citronsaft
og salt sammen.
Rør blandingen i
auberginemassen.
Del massen i 2 i
hver sin skål.
Tilsæt frugtfarve
til den ene portion.
Kog pastaen al dente
i rigeligt saltet, kogende vand.
Dryp pastaen af og
kom den i et fad.
Tilsæt
auberginekaviaren, og pynt med salvieblade.
Krydr med peber.
Server straks.
Farfalle med
courgette-kaviar
Udskift auberginen
med 4-5 små courgetter.
Farfalle med tomatkaviar
Opvarm 400 g flåede,
hakkede tomater med 100 g hakkede,
soltørrede tomater,
1 bundt klippet basilikum og 50 g revet parmesan.
Bruges som
pastasauce.
Farfalle med blomkålskaviar
Svits 3 fed presset
hvidløg og 1 dåse hakkede tomater i 2 spsk olie.
Tilsæt 1 tsk spidskommen
og 1 letkogt, findelt blomkål.
Varm det igennem 5
min, og server.
Farfalle med løgmarmelade
Brun 1 kg løg i tynde
skiver i 2 spsk olie.
Tilsæt 1½ dl rødvin,
salt og peber, samt 1 nip muscovadosukker.
Lad det simre 1½ time
for meget lav varme.
Bruges som pastasauce.
Se alle de bedste
opskrifter med Farfalle Pasta Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------