Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fjerkrælever i sherryeddike
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus
stegetid
# Ingredienser
500 g fjerkræ levere
1 tsk paprika
salt og peber
50 g smør
2 skalotteløg
4 spsk sherryeddike
1 tsk sukker
1 fed hvidløg
3 dl kraftig hønsebouillon
* Tilberedning
1. Fjerkræleverne gøres i stand, skylles og tørres.
Paprika blandes med salt og peber, og fjerkræleverne gnides med det.
2. Halvdelen af smørret varmes op, og fjerkræleverne steges
brune i det under omrøring.
Tag dem op og hold dem varme.
3. Skalotteløgene skrælles, skæres i små terninger og brunes
i stegefedtet.
Eddiken og sukkeret tilsættes.
Hvidløgsfeddet skrælles og presses i.
Det hele koges, indtil væsken næsten er fordampet.
5. Hønsebouillonen hældes ved.
Lad den koge ind til halvdelen ved stærk varme.
6. Resten af det kolde smør skæres i små stykker og piskes
i, og saucen smages til med salt og peber.
Fjerkræleverne blandes i saucen og serveres.
Pr. portion ca 458 kcal/1922 kj. 45 g protein. 21 g fedt, 21
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------