Lav din egen græskarpuré til supper og kager. Lav for en sikkerheds skyld dobbelt portion med det samme: Der er ingen, der kan få nok af denne puré
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 25 min.
# Ingredienser
500 g
hokkaido-græskar
1 spsk smeltet smør
salt, peber og
muskat.
5 spsk piskefløde
2 spsk ristede græskarkerner
* Tilberedning
1. 500 g hokkaido-græskar udkernes, skrælles og
skæres i grove terninger.
De steges glasagtige
i 1 spsk smeltet smør og krydres med salt, peber og muskat.
5 spsk piskefløde
tilsættes.
Det koges under låg ved svag varme i 15 minutter.
Rør rundt af og til.
2. Så moses det med en kartoffelmoser.
Der tilsættes evt
lidt ekstra krydderi, og puréen serveres, drysset med 2 spsk ristede græskarkerner.
Energi pr. portion:
6 g protein, 21 g fedt, 10 g kulhydrater = 250 kcal (1044 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.