Logo

Grissini - Italienske hvedestænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grissini - Italienske hvedestænger 

 
Bagværk Hjemmebag Snacks Tilbehør. Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 50 min. Bagetid: ca. 10 min. Middelsvær at lave. Lav pris. Fryse-egnet. (4 personer) Antal: 20-25 stk.

 
# Ingredienser til Grissini:
375 g hvedemel (ca. 6½ dl)
2 spsk olie
½ tsk sukker
½ tsk salt
15 g gær
*
Sådan laves Grissini:
1. Kom af melet (4 dl) i en skål med 3 dl koldt vand.
Rør med håndmikser eller røremaskine ca. 5 min., til dejen er ensartet og smidig.

 
2. Tilsæt olie, salt og sukker og rør yderligere et par min.

 
3. Smuldr gæren i dejen og rør, til den er opløst.
Tilsæt resten af melet gradvis og håndælt dejen, til den er smidig og slipper fingre og fad.
Lad dejen hæve tildækket og lunt i ca. 20 min.

 
4. Ælt atter dejen kort og tril den til fingertykke stænger på 25-30 cm's længde.
Læg stængerne på en meldrysset bageplade og lad dem efterhæve dækket med en omvendt bradepande i ½ time.
Sæt imens ovnen på 250 °C.

 
5. Bag brødstængerne på nederste rille i ovnen i 5 min., flyt dem derpå til øverste rille og bag dem yderligere 3-5 min., til de er gyldne og sprøde.
Lad grissinierne køle af utildækket på bagerist.

 
Tips: Grissinier bevarer bedst deres sprødhed, hvis de opbevares i en kagedåse.
Server grissini som snacks, som tilbehør til supper eller til parmaskinke og lad dem være en del af en hors d'oeuvre.
Kan fryses. Holdbarhed: ca. 3 måneder.

 
Se alle de bedste opskrifter med Grissini

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her