Knækkede hvedekerner giver bid i disse gode boller, og
rosiner og kokos giver naturlig sødme. Nyd dem til morgenmad og som tilbehør
eller snack.
Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 1 V2 time Bagetid: 15 min.
Fryse-egnet. 12 boller
# Ingredienser til Grovboller med kokos og rosiner:
15 g gær
6 dl vand
3 spsk valnødde- eller rapsolie
200 g knækkede hvedekerner
75 g kokosmel
100 g rosiner
1 tsk salt
ca. 700 g hvedemel
*
Sådan laver du Grovboller med kokos og rosiner:
Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt olie, hvedekerner,
kokosmel, rosiner og salt.
Tilsæt derefter gradvist hvedemelet.
Ælt dejen godt og grundigt og lad den hæve ca. 1 time.
Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne hæve ca. 30 min.
Bag bollerne ved 200 °C i ca. 15 min. og afkøl dem på en
bagerist.
Se
flere brød og boller her
Kilde: Hjemmets bedste MAD