Logo

Grovboller med kokos og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grovboller med kokos og rosiner

 
Knækkede hvedekerner giver bid i disse gode boller, og rosiner og kokos giver naturlig sødme. Nyd dem til morgenmad og som tilbehør eller snack.
Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 1 V2 time Bagetid: 15 min. Fryse-egnet. 12 boller

 
# Ingredienser til Grovboller med kokos og rosiner:
15 g gær
6 dl vand
3 spsk valnødde- eller rapsolie
200 g knækkede hvedekerner
75 g kokosmel
100 g rosiner
1 tsk salt
ca. 700 g hvedemel
*

 
Sådan laver du Grovboller med kokos og rosiner:
Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt olie, hvedekerner, kokosmel, rosiner og salt.
Tilsæt derefter gradvist hvedemelet.
Ælt dejen godt og grundigt og lad den hæve ca. 1 time.
Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne hæve ca. 30 min.
Bag bollerne ved 200 °C i ca. 15 min. og afkøl dem på en bagerist.

 
Se flere brød og boller her

 
Grovboller med kokos og rosiner


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her