Let at lave. Mellem pris. 4 personer. Kan tilberedes i mikroovn. Tilbehør.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min. Trækketid: mindst ½ time
# Ingredienser til Haricots verts
salat
400 g haricots verts eller alm. grønne dinerbønner
1 spsk salt pr. l kogevand
Marinade:
1/3 dl
hvidvinseddike
1 dl olie
salt og peber
1 rødløg eller 2 skalotteløg
1 bdt persille
*
Sådan laves Haricots
verts salat
1. Skyl og nip bønnerne.
Kog dem i letsaltet vand et par min. De skal bevare biddet.
Kraftigere, grønne bønner skal koge 6-8 min.
Tag dem op og lad dem dryppe af i en sigte. Lad dem blive
kolde.
Marinade:
2. Ryst ingredienserne godt sammen.
3. Læg bønnerne i et halvdybt fad og hæld marinaden over.
Stil salaten svalt og lad den trække en halv times tid,
gerne længere.
4. Drys med finthakket løg og persille.
Server salaten på hors d'oeuvre bordet eller som tilbehør
til kød og fisk.
Tips: Bruger du de større bryd- eller dinerbønner, kan
marinaden krydres lidt kraftigere, fx med lidt sennep og/eller hvidløg.
Se flere
opskrifter med Haricots verts
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------