Tilbehør. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 15-20 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kartoffelsalat, varm, med bacon
1 kg faste kartofler (fx aspargeskartofler)
75 g bacon (i skiver)
1 løg
3-4 spsk vineddike
¼ l bouillon
salt og peber
1 bdt purløg
1 bdt persille
*
Sådan laves Kartoffelsalat, varm, med bacon
1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand 15-20 min.
2. Skær baconen i strimler på tværs og steg dem sprøde på en
tør pande.
3. Pil løget og skær det i terninger.
Kom løgterningerne på panden og svits dem gyldne sammen med
baconstrimlerne.
4. Tilsæt vineddike og bouillon.
Hold det varmt på panden ved meget svag varme.
5. Pil kartoflerne og skær dem i skiver, mens de er varme.
6. Anret kartoffelskiverne i en varm skål og hæld
bacondressingen over.
Smag salaten til med salt og peber.
7. Pynt salaten med fintklippet purløg og hakket persille og
server straks.
Tips: Server salaten til letrøgede pølser, Frikadeller
eller Farsbrød, amerikansk.
Undlad purløg og persille og pynt salaten med friskhakket
kørvel og basilikum.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------