Med pasta som basis og godt med grønsager bliver en salat let en mættende middag. Bliver der noget
tilovers er det godt til frokost dagen efter.
Tid: 30-35 min. 4
pers.
# Ingredienser
280 g pasta, fx
sommerfugle eller snegle
1 ds. muslinger i
vand (440 g)
1 dl Danbo ost i tern
3-4 tomater
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 lille glas sorte
oliven
DRESSING:
1 spsk olie
3 spsk vineddike
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
Lad den løbe godt af
og blive kold.
2. Lad muslingerne
løbe af. Skær ost og tomater i tern.
3. Skyl og udkern
peberfrugterne. Skær dem i strimler.
4. Bland pasta,
muslinger, ost, tomater og peberfrugter i en skål.
5. Hak olivenerne
groft og drys dem over.
De kan også tilsættes
hele, hvis du synes.
6. Pisk olie,
vineddike, salt og peber sammen til dressingen og hæld den over.
7. Server
muslingesalaten med et godt brød at bryde til, gerne et italiensk brød.
Tips: Du kan evt. gøre salaten ekstra raffineret
ved at tilsætte en dåse røgede muslinger.
Se alle de bedste opskrifter med Salater
Se alle de bedste opskrifter med Muslinger
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------