Her får du salat i flere spændende udgaver. Fx Kartoffel,
jomfruhummer og skinke, Mayonnaise-dressing, Kantonesisk salat eller
Kartoffel-ærtesalat – det bedste tilbehør eller forret.
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 store kartofler
1 dåse fine ærter
1 dåse grønne bønner
4 kogte jomfruhummere
4 æg
Fedtfattig dressing:
1 spsk citronsaft
300 g fromage frais
2 hårdkogte
æggeblommer
2 tsk sennep
salt og peber
* Tilberedning
Skræl og skær
kartoflerne i stykker. Kog dem 15 min i saltet vand.
Hæld imens vandet
fra ærter og bønner.
Hæld vandet fra
kartoflerne. Sæt dem til side.
Dressing: Kom
citronsaft, fromage frais, kogte æggeblommer,
sennep, salt og
peber i en blender, og blend det godt.
Bland alle
grønsagerne med dressingen i en skål.
Kom 3 spsk
grønsagsblanding og 1 jomfruhummer på hver tallerken.
10 min før
servering:
Kog æggene smilende
(6-7 min).
Sæt dem under
rindende, koldt vand 1 min, og pil dem.
Halver æggene, og
læg to halve på hver tallerken.
Kartoffel, jomfruhummer og skinkesalat
Udskift de fine ærter med en dåse hvide champignon.
Udskift æg med skiver af skinke.
Mayonnaisedressing
Brug en æggeblomme til denne dressing, og tilsæt
en stiftpisket æggehvide samt et knsp karry.
Kantonesisk salat
Udskift kartoflerne med 200 g kogt basmatiris, og
udelad jomfruhummerne.
Cremet kartoffel-ærte-salat
Udelad mayonnaisen. Blend ærterne med væsken fra dåsen og
2 spsk cremefraise. Smag til med salt og peber, og
servér som dressing.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------