Sennep
og sennepsfrø giver smag til denne salat. Du kan give sennepsfrøene et opkog i
friskt koldt vand 3-4 gange, hvis du vil have en mildere sennepssmag.
Arbejdstid:
20 min. Ikke fryse-egnet. 3-4 personer.
#
Ingredienser til Kartoffelsalat med ærter og dild:
2
tsk dijonsennep
1
tsk sennepsfrø
1
spsk hvidvinseddike
2 spsk
olie
500
g kogte kartofler
150
g sukkerærter (eller bælgede grønne ærter)
1
lille rødløg (fintsnittet)
frisk
dild (fintsnittet)
salt
og peber
*
Sådan
laver du Kartoffelsalat med ærter og dild:
Pisk
sennep, sennepsfrø, vineddike og olie sammen og spæd evt. med lidt vand.
Smag
til med salt og peber.
Skær
kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen.
Skyl
sukkerærterne og snit dem fint.
Vend
dem i salaten sammen med fintsnittet rødløg og dild.
Kilde: Hjemmets bedste MAD