Her får du en hel
middag med mørt kød og en duftende grønsagsmix. Hurtigt og enkelt.
Retter med oksekød hitter altid! Kan anbefales
Tid: 25-30 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
½ dl havregryn
1 spsk kartoffelmel
1 dl vand
400 g hakket oksekød
1 æg
2 spsk revet løg
1 tsk salt
¼ tsk peber
FYLD:
1 æble
1 spsk friskrevet
peberrod
STEGNING:
2 spsk smør eller
margarine
GRØNSAGSMIX:
250 g blandede
frosne grønsager
1 ds. flåede tomater, knuste
1 tsk oregano
½ tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Bland havregryn,
kartoffelmel og vand i en skål.
Lad blandingen
trække 10 min.
2. Tilsæt kød, æg,
løg, salt og peber. Rør det til en smidig fars.
Bred farsen ud på et skyllet skærebræt. Del farsen i 12 tern.
3. Riv lidt æble og
peberrod over.
Form farsen til
ruller ved hjælp af en palet.
4. Opvarm
fedtstoffet på en stegepande.
Læg rullerne på når
fedtstoffet er stegeklart.
Steg farsrullerne
ved middel varme.
5. Bland grønsagerne
med tomaterne i en lille sauterpande.
Lad det koge 5-8 min. Smag til med oregano og salt.
6. Læg rullerne ned
til grønsagerne. Server med pasta eller ris.
Tips: I stedet for hakket oksekød kan du bruge
svine- eller lammekød eller
en blanding af lam
og kalv.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------