Tynde ægnudler er det ideelle tilbehør til denne hurtige
ret, da de nemt og bekvemt kan koges, mens kødet står og simrer.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
300 g courgetter
250 g babymajs
250 g tynde ægnudler
2 spsk majsolie
1 spsk sesamolie
8 kyllingeoverlår uden ben eller 4 kyllingebryster, i tynde
skiver
300 g små champignoner
350 g bønnespirer
4 spsk jordnøddesmør
2 spsk sojasauce
2 spsk lime- eller citronsaft
60 g ristede jordnødder
salt og peber
korianderkviste, til pynt
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres courgetter og babymajs i tynde
skiver. Sættes til side.
2. Kog nudlerne i letsaltet vand 3-4 min.
3. Imens varmes majs- og sesamolien i en stor wok eller
pande.
Kyllingekødet svitses for ret kraftig varme i 1 minut.
4. Tilsæt courgette, majs og champignoner og lynsteg i 5 min.
5. Tilsæt bønnespirer, jordnøddesmør, sojasauce, lime- eller
citronsaft, salt og peber og kog i yderligere 2 min.
6. Nudlerne afdryppes godt.
Drys ristede jordnødder over og server dem til
courgette-svampe-blandingen.
Pynt og server.
Næringsindhold:
Kalorier 563. Sukker 7 g. Proteiner 45 g. Fedt 33 g.
Kulhydrater 22 g. Mættede fedtsyrer 7 g.
Kokkens tip
Prøv ar servere denne ret med risbåndnudler. Det er blege,
gennemsigtige, brede båndnudler, fremstillet af rismel.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.