I denne opskrift er der anvendt risnudler. De kan købes i
store supermarkeder og i kinesiske butikker.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
225 g risnudler
2 spsk jordnøddeolie
225 g kyllingebryst uden skind og ben, skåret i skiver
2 fed hvidløg, pressede
1 tsk revet, frisk ingefær
1 tsk kinesisk karry
1 rød peberfrugt, udkernet og tyndt strimlet
75 g sukkerærter, strimlede
1 spsk lys sojasauce
2 tsk risvin
2 spsk hønsekødbouillon
1 tsk sesamolie
1 spsk hakket, frisk koriander
* Tilberedning
1. Risnudlerne udblødes i 4 min i varmt vand. Afdryppes og
sættes til side.
2. Varm jordnøddeolien i en forvarmet wok eller tykbundet
pande og lynsteg kyllingekødet i 2-3 min.
3. Tilsæt hvidløg, ingefær og kinesisk karry og lynsteg
yderligere 30 sekunder.
Tilsæt peberfrugt og sukkerærter og lynsteg 2-3 min.
4. Tilsæt nudlerne, sojasauce. risvin og bouillon og rør det
hele godt sammen i 1 minut.
5. Stænk sesamolie over, drys koriander over og fordel
retten på tallerkener og server.
Næringsindhold:
Kalorier 169. Sukker 2 g. Proteiner 14 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 12 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
VARIANT
Man kan anvende svinekød eller andebryst i stedet for
kylling i denne opskrift.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.