"Crab-Sticks" som fremstilles af fisk er en god erstatning for krabber. Pindene passer fint
både i kold og varm madlavning. Her er en virkelig lækker ret med spaghetti,
der er god netop nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g spaghetti
vand og salt
KRABBESAUCE:
250 g Crab-Sticks
1 spsk margarine
eller smør
1-2 fed hvidløg
2½ dl cremefraiche
1 dl hvidvin
½ tsk salt
3 spsk chilisauce
½ dl finthakket dild
reven ost til serveringen
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien
efter anvisningerne på pakningen.
2. Optø
krabbepindene og skær dem i centimeterstore stykker.
3. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Pres hvidløget i og tilsæt krabbepindene. Lad det hele stege et par min.
4. Rør forsigtigt cremefraiche,
vin, salt, chili sauce og dild i.
5. Hæld den godt
afdryppede spaghetti op i en stor skål.
Bland pastaen med
saucen.
6. Server med en
skål reven ost, som hver især kan drysse over sin portion.
En blandet salat hører også til.
Tips: I stedet for krabbepindene kan du bruge 1-2
dåser krabber.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------