Hvis du serverer en salat som forret, bliver denne enkle pastaret til en fin gæstemiddag. I den
smukt gule sauce forenes muslinger med porre. Det smager saftsuseme godt.
Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
240 g spaghetti
vand og salt
10 cm porre
1 spsk smør eller margarine
2 tsk karry
3 spsk hvedemel
1 ds. muslinger i
vand (440 g)
3 dl mælk
½-1 tsk salt
¼ tsk hvid peber
½ dl hakket persille
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien
efter pakkens anvisninger.
2. Rens porren og
skær den i fine strimler.
Svits dem i
fedtstoffet i en gryde.
Tilsæt karry og
hvedemel.
Rør rundt og spæd
med muslingevæde og mælk (ca 4 dl ialt).
Lad stuvningen koge 3-5 min under omrøring.
5. Vend forsigtigt
muslingerne i.
Smag til med salt og hvid peber.
6. Læg spaghettien
på tallerkener og hæld stuvningen over.
Drys med persille og server straks.
Tips: I stedet for muslinger kan du bruge rejer.
Se alle de bedste opskrifter med Muslinger Pasta Grønsager eller Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------