Rucolasalaten, med
sin fine krydrede smag, er en dejlig urt. Den sælges i bundter eller i potter.
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop
nu!
Tid: ca 25 min. 4
pers.
# Ingredienser
400 g spaghetti
60 g pinjekerner
1 løg
½ bdt. rucolasalat
½ bdt. basilikum
½ dl bouillon (vand
+ terning)
2 dl yoghurt naturel
1 tsk salt
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien
efter pakkens anvisninger.
2. Rist
pinjekernerne på en tør stegepande.
Hak derefter
halvdelen af dem.
3. Pil og hak løget.
4. Purér
rucolasalat, basilikum og bouillon med mixerstav eller i foodprocessoren.
5. Rør yoghurt, det
hakkede løg og de hakkede pinjekerner i.
Smag saucen til med salt og peber.
6. Server pastaen
blandet med rucolasaucen.
Drys resten af
pinjekernerne over.
Tips: Denne lækre sauce kan naturligvis også bruges
til andre typer pasta.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta eller
Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------