Lad dig ikke
afskrække af den store mængde hvidløg og chili. Pestoen bliver perfekt i smagen
til pastaen! Det smager saftsuseme godt. Ret nemt og lækkert
Tid: ca 20 min. 4
pers.
# Ingredienser
280 g spaghetti
100 g pinjenødder
4 fed hvidløg
2 små røde chilipeber
300 g tørrede tomater i olie
2-3 dl vand
2 spsk tomatpuré
1 potte basilikum
TIL SERVERING:
frisk reven
parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien
efter pakkens anvisninger.
2. Rist
pinjenødderne let gyldne på en tør stegepande.
3. Pil
hvidløgsfeddene. Skyl og udkern chilipeberne.
4. Lad tomaterne løbe
af, men gem olien.
5. Mix i
foodprocessoren eller
med mixerstav
nødder, hvidløgsfed, chilipeber, tomater og vand til en cremet pasta.
6. Tilsæt 2-3 spsk
af olien fra tomaterne samt tomatpuréen.
7. Rør pestoen i
spaghettien og krydr med grofthakket basilikum.
8. Server direkte
fra gryden med frisk reven parmesanost.
Tips: Vil du skifte farve og smag på pestoen, kan
rød chili og tomat erstattes med grøn chili og basilikum, som mixes med de øvrige
ingredienser.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------