Præcist afstemt og
særdeles delikat: En mild mascarpone, en aromatisk gorgonzola og en pikant
parmesanost svøber sig omkring spaghettien - en succes opskrift
Til 2 personer 💖 Er
du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
200 g spaghetti
½ bundt persille
75 g mascarpone
100 g gorgonzola
salt og peber
30 g reven
parmesanost
* Tilberedning
1. 200 g spaghetti koges efter brugsanvisningen
i letsaltet vand.
2. I mellemtiden hakkes ½ bundt persille groft.
75 g mascarpone smeltes
på en slip let-pande ved middel varme.
100 g gorgonzola smuldres
og tilsættes mascarponen.
3. Vandet hældes fra spaghettien, men gem lidt
af kogevandet.
Kom spaghettien på
panden.
Der krydres med salt
og peber. og efter behov blandes 2-3 spsk af kogevandet i.
30 g reven
parmesanost og persillen vendes også i.
Serveres straks.
Energi pr. portion:
29 g protein, 41 g fedt, 70 g kulhydrater = 768 kcal (3218 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.