Som tilbehør til kød
er dette en anderledes og festlig måde at servere spaghetti på. Det
smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 25 min. 4
pers.
# Ingredienser
300 g spaghetti
30 g parmesanost
3 æg
1 tsk salt
¼ tsk groftmalet
sort peber
1 tsk basilikum
2 spsk olie
* Fremgangsmåde
1. Bræk spaghettien
i ca 4 dele.
Kog den efter pakkens anvisninger. Lad den dryppe af.
2. Riv
parmesanosten. Pisk æggene sammen.
3. Bland spaghettien
med parmesanost og æg.
Tilsæt salt, sort
peber og basilikum.
4. Opvarm olien på
en stegepande.
5. Læg massen i
store "kager" på panden.
Steg dem 2-3 min på
hver side.
6. Server
spaghettipufferne til grillet eller stegt kød.
Suppler gerne med en
peberfrugtsalat.
Tips: Spaghettipufferne kan varieres fx ved at
ændre krydringen.
Prøv fx oregano,
presset hvidløg, timian eller paprika.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------