Her får du opskriften på en lynhurtig og nem hverdags ret.
Pasta på panden med rødt og grønt! Spis som tilbehør eller som hovedret med skinke- eller pølse
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min.
# Ingredienser
2 dl skinke- eller
pølserester, skåret i fine strimler
1 rød peberfrugt
resterne af et salathoved
lidt grønne bønner og/ eller ærter
2 spsk olie
2 dl bouillon af
terning
ca. 5 dl kogt spaghetti
1 spsk soyasauce
salt, peber fra
kværn
* Tilberedning
1. Rens
peberfrugten, fjern kernerne og skær frugten i fine strimler.
Skær også salaten i
fine strimler.
2. Lad alle
grønsagerne svitse olie på en stor pande, 2 min.
3. Tilsæt bouillon
og bring det i kog. Lad det koge 2 min.
4. Tilsæt skinke-
eller pølserester samt spaghettien, der klippes i mindre stykker.
Varm det godt
igennem og smag til med soya sauce, salt og peber.
Giv fx en grøn salat
til.
Se alle de gode opskrifter med
salat HER
Variation:
I stedet for
spaghetti kan du bruge løse, kogte ris og retten kan serveres med et spejlæg
til hver
person.