Grønsagssuppe er en sund suppe tilberedt med grønsager og bladgrønsager som primære ingredienser. Den stammer fra gammel historie og er let at lave
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 25 min. Kogetid: ca 20 min. Fryseegnet
# Ingredienser
500 g frisk spinat
el. tilsvarende mængde frossen
2 løg
25 g smør
2 dl lang kornede
ris
1½ liter bouillon af
terning
salt, peber
muskatnød
reven ost
* Fremgangsmåde
1. Smelt fedtstoffet
og lad de grofthakkede løg og ris snurre heri.
Hæld bouillon ved og
lad suppen koge 15-20 min. til risene er møre.
2. Skyl
spinatbladene, hak dem groft og damp dem kort i den væde, der hænger ved.
Krydr med salt,
peber og muskatnød.
Kom spinaten i
suppen lige før serveringen og drys med reven ost.
Se alle de bedste opskrifter med Grønsagssuppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------