Tilbehør Sauce. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Mellem pris. Kan tilberedes i mikroovn. (4 personer)
# Ingredienser
til Flødepeberrod, varm:
1 dl cremefraiche
1 dl piskefløde
2 æggeblommer
10 cm frisk peberrod
salt og peber
*
Sådan laves Flødepeberrod,
varm:
1. Rør cremefraiche
og piskefløde sammen, tilsæt æggeblommerne en ad gangen under piskning.
2. Riv den skrællede
peberrod fint (4-5 spsk) og rør den straks i flødeblandingen.
Smag til med salt og
peber.
3. Varm saucen langsomt
op i en tykbundet gryde til kogepunktet under konstant omrøring.
Tag den fra varmen,
før den når kogepunktet, ellers skiller den.
Tips: Saucen er særlig velegnet som tilbehør til
retter med kogt og røget fisk, men den kan også nydes til kød- og grønsagsretter.
Se flereopskrifter
med Flødepeberrod
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------