Sauce. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Flødesauce, italiensk:
2,5 dl (piske)fløde
2 æggeblommer
50 g reven
parmesanost
½ tsk reven
muskatnød
salt og peber
2-3 spsk fintklippet
basilikum
*
Sådan laves Flødesauce,
italiensk:
1. Pisk fløde og
æggeblommer sammen i en gryde, ikke af aluminium, det kan misfarve retter med
æg og fløde.
2. Tilsæt
parmesanost og krydderier og rør godt.
3. Varm fløde saucen
igennem under omrøring.
Pas på, at den ikke
kommer i kog.
Saucen skal være
godt varm og osten smeltet.
4. Vend den
friskklippede basilikum i, kort før saucen skal nydes.
Server i opvarmede,
dybe tallerkener.
Tips: Denne sauce egner sig specielt godt til
friskkogt pasta, fx Fettucine, penne, spaghetti osv. Her skal den »al
dente«-kogte spaghetti vendes i straks før servering.
Saucen kan tilsættes
150 g kogt, ternskåret skinke eller kylling i strimler.
Eller 10-12
smørristede svampe (fx champignon).
Se flere
opskrifter med Flødesauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------