Sauce. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: mindst ½ time. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kvarksauce, kold
200 g kvark
1 dl fløde
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
½ spsk vineddike
salt og peber
½ bdt purløg
½ bdt dild
*
Sådan laves Kvarksauce, kold
1. Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint.
2. Rør kvark og fløde sammen, vend de hakkede løg i og smag
til med sennep, vineddike, salt og peber.
3. Skyl purløg og dild, klip eller hak det og vend det i
kvarksaucen.
Lad saucen trække tildækket og køligt mindst ½ time.
Tips: Server saucen til grønsager, kogt fisk eller
til hårdkogte æg.
Andre krydderurter kan erstatte purløg og dild.
Saucen kan tilsættes et par hårdkogte, hakkede æg og 2 spsk
hakket, syltet agurk i stedet for hakket grønt.
Se alle de bedste opskrifter med Kvark
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------