Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca 20 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Løg à la creme
20 miniløg
50 g smør
1½-2 dl vand
1½-2 dl piskefløde
salt, peber og reven muskatnød
*
Sådan laves Løg à la creme
1. Pil løgene omhyggeligt, lettest hvis de overhældes med
kogende vand først.
2. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Det skal ikke tage
farve.
Kom løgene i gryden, vend dem i smørret et par min., uden at
de tager farve.
Hæld så meget vand ved, at løgene er halvt dækket.
Lad løgene koge under låg ca 10 min, og vend dem forsigtigt
af og til.
Hæld lidt vand fra.
3. Hæld fløden ved og lad saucen koge ved svag varme og uden
låg, til den jævner.
Smag til med salt, peber og reven muskatnød.
Tips: Server løgene til både stegt og kogt kød og
fisk.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Løg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------