Løgsauce er gået over i historien, men blev blandt andet serveret til tørrede isinger, altså lufttørret fisk fra tørresnoren.
Løgsauce er også blevet serveret til spegesild, spegeskinke, stegt flæsk og
anden saltet mad.
Det er en opbagt sauce, hvor man svitser løgringe i smør
eller margarine og spæder med mælk, fløde eller suppe, eller en blanding af
alle tre dele.
I Danmark har vi glemt løgsaucen sammen med mange af de gamle retter med saltet
kød og fisk.
I Sverige er det stadig almindeligt at servere stegt sild med løgsauce.
Se alle de bedste opskrifter med Løgsauce
Se alle de bedste opskrifter med Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------