Sauce. Arbejdstid: 15 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Valnøddesauce, italiensk
200 g valnøddekerner (4 dl)
50 g pinjekerner (ca. 1 dl)
2 fed hvidløg
1 spsk friske basilikumblade eller 1 tsk tørrede
1 dl bouillon
2 dl mælk
3 spsk olie
salt og peber
*
Sådan laves Valnøddesauce, italiensk
1. Pil hvidløgene.
Hak valnøddekerner, pinjekerner, hvidløg og basilikum fint i
foodprocessor, eller knus ingredienserne i en morter.
2. Rør bouillon, mælk og olie i.
3. Kom saucen i en gryde og varm den langsomt under
omrøring, så den ikke brænder på.
Smag saucen til med salt og peber.
Tips: Saucen er specielt egnet til nykogt Pasta eller Fettuccine
gerne ledsaget af lidt Tomatkompot.
Skoldede, smuttede, revne mandler kan erstatte
pinjekernerne.
Se alle de bedste opskrifter med Valnød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------