En uomgængelig klassiker; melon og skinke fremhæver hinanden på bedste vis. Den bliver bedst med parmaskinke eller prosciutto.
Forberedelsestid 10 min. Tilberedning ingen. Portionen giver
32 stk.
# Ingredienser
1 lille melon
11 skiver parmaskinke eller prosciutto
* Tilberedning
1. Skær melonen midt over på langs.
Fjern kernerne med en ske. Skær hver halvdel i 8 både.
2. Skær forsigtigt skrællen af hver enkelt melonbåd.
Skær hver melonbåd midt over.
3. Skær hver skinkeskive i 3 strimler.
4. Et stykke skinke vikles om hvert stykke melon.
Stik evt. en cocktailpind i hvert stykke.
Se alle de bedste opskrifter på Tapas/små retter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.